Massage

Massage Massage
klassisk svensk massage förebygger och motverka spänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle.
 Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Men det ger även effekt genom att t.ex. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck, ökad frisättning av hormonet Oxytocin - det så kallade "lugn- och ro-hormonet".
Massagen vidgar även blodkärlen i huden, vilket innebär att mer vätska fördelas till huden och underliggande vävnader. Detta minskar pulsen och blodtrycket och ökar utsöndringen av vatten och avfallssprodukter genom njurarna. 

När och hur ofta?
Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och kan ofta vara nyckeln till att behandla huvudvärk, musarmsbesvär och ischias. Även om man inte har tidigare besvär så är massage både förebyggande och behandlande och bidrar till ett allmänt välmående. Bästa resultat märks vid upprepad och regelbunden behandling.

 

 
Massagebehandlingar 
Massage 45 min*400 kr
Massage till nacke, axlar och rygg som är anpassat efter dina behov och önskemål. Klassisk svensk massage fokuserat på spänningar i muskler samt förbättrar cirkulationen.
Massage 60 min*500 kr
Längre klassisk svensk massage för att komma ner i varv och få resultat för både kropp och själ. Löser upp spända muskler samt förbättrar cirkulationen.
Massage 90 min*950 kr
Längre klassisk svensk massage som avslutas med skalpmassage för att komma ner i varv och ger resultat för både kropp och själ. Löser upp spända muskler samt förbättrar cirkulationen.
* Priser är rabatterade till sommaren; då är Sandra klar med sin utbildning till massör.
massage massage